torsdag 21. mars 2013

Hjemmelagde tur kjeks til påske

Snart er det påske, vi skal ha fri og håper å få vært masse på tur ♥
Og på tur er det kjekt å ha med noe ekstra godt, så da har jeg og lillegutt bakt igjen. Han hjelper mer enn gjerne til på kjøkkenet og denne gangen har vi laget kjempe gode og næringsrike havre kjeks som skal være med i tursekken :-)

Havrekjeks med sjokolade og rosiner

200 g smør
1 dl sukker
2 stk egg
2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
7 dl havregryn
2 dl hvetemel
1 plate kokesjokolade
2 dl rosiner

Smør og sukker røres hvitt.
Hakk sjokoladen i biter og ha den oppi
Tilsett så resten av indigrensene og rør til en smidig masse
Trill deigen til en 5 cm tykk pølse og skjær av 1 cm tykke skiver
Stekes i midten av ovnen på 170 grader i ca 12-15 min 

Vel bekomme!

4 kommentarer:

  1. Jeg ble så inspirert, så nå har jeg faktisk nettopp bakt mine egne kjeks! Kjempegod oppskrift, takk for at du delte!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så gøy å høre at de falt i smak hos dere også :-) Jeg hadde de med på tur i dag og de gikk ned på høykant....

      Slett
  2. Hei!

    Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.


    Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

    Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

    Forhåpentligvis vil din egen blogg også være opp i toppen!


    Varme hilsen,
    Christina
    http://www.alleoppskrifter.no/

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Christina,
      Takk for tips, da har jeg fulgt ditt råd :-)
      Mvh
      Monica

      Slett