tirsdag 23. april 2013

Hjemmehelg, men masse ute likevel :-)

Siden lillegutt er forkjølet og ikke helt i form så har vi bare kost oss hjemme i helgen. Men vi trenger absolutt slike helger også, for som huseiere har vi som regel nok å ta tak i.... Nå ser det ut som våren endelig er her så vi har tatt fram hagemøbler, ryddet i hagen etc. Vi fikk også snekret benk inne i lekehuset til lillegutt, noe som var veldig populært mottatt. I tillegg har vi hatt koselig besøk av venner og familie, så helgen har gått veldig fort selv om vi ikke har vært på tur.... 

Pappa og lillegutt snekrer benk i lekehuset. Det satt vi opp i høst, og er kjempe fornøyd da lillegutt storkoser seg masse med huset sitt. Skal skrive mer om lekehuset og vise dere flere bilder i senere innlegg :-)

Nok å finne på hjemme også :-)

Stas å kunne ta fram sykkelen igjen

Ha en fin dag!


2 kommentarer:

  1. Så fint dere har det hjemme! :) Bruker han lekeapparatene mye vil du si? Vi er i tenkeboksen, skjønner du :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det. Ja han bruker lekeapparatene mye :-) Mest populært er lekehuset, sandkassen og sklia. Det er et stykke til nærmeste lekepark så da har vi valgt å ha litt i hagen. Vi har plassert alt i nærheten av verandaen, kjekt da lillegutt er flink å aktivisere seg selv, så kan vi innimellom kose oss på verandaen mens han leker... Men vi er ofte på besøk i lekestua, hvor han server kaffe og masse annen god lekekmat ;-)

      Slett