søndag 6. juli 2014

Koseturer i marka

Vi er stadig på små koseturer i marka. Det er luksus å ha marka rett utenfor døren, og det gjør det enkelt å komme seg ut. Storebror ble fire år for noen uker siden (HIPP HIPP HURRA) og hele helgen brukt for å feire gode gutten vår. Da var det veldig godt når mandagen kom å kunne la storebror få fri fra barnehage og ta oss en tur ut i marka. Vi gikk ikke langt, det var null stress, bare masse kos og god mat. Og ekstra hyggelig var det at mormor var med.


Ut på tur aldri sur! 
  
Storebror underholder lillesøster med jevne mellomrom.
  
En blomst til mamma :) Tenk at han allerede er blitt 4 år, tiden flyr!

En sliten gutt etter all bursdagsfeiringen fikk haike opp bakken i vognen sammen med lillesøster. Lillesøster syntes det var veldig morsomt å sparke storebror i ryggen og lo godt når han tullet og sa au. 

Ved Høldippelen ble vi møtt av sultne ender.

Koselig endene er så tamme og storebror turte håndmate de. Har som regel med ekstra brød til endene hver gnag vi er der. 

Andemor med sine søste små poserte så fint. Kan vi få litt brød er du snill?

Jeg er svak for slikt så selvfølgelig fikk de brød med oss. 

Storebror matet for harde livet, det var en sulten gjeng. 

Lillesøster syntes det var spennende å se på endene. 
  
Med masse godt i kjøleskapet etter helgas festligheter ble det en skikkelig luksus lunsj. Det var lefser med smøreost, røkt laks og koriander, innbakt pølse med salat og brownies og hasselnøtter.  Nam!

Storebror koser seg med maten.

Lillesøster var mest opptatt av gresset og ville gjerne spise det, men kjedelige mamma passet på så det ikke havnet i munnen... 

Storebror hadde med seg bøtte og spade og koste seg med å lage demning en god stund. 


Skikkelig fin dag og vi koste oss lenge ved vannet.

På vei hjem fikk storebror utfordringer underveis. Jeg ga han små oppgaver som å finne noe gult, noe rundt etc og så putta han det i bøtta mens vi gikk hjemover. Gjorde hjemturen litt mer morsom. 

Den som leter finner! 

Det ble mer og mer ting i bøtta.
Sistemann hjem er en skilpadde!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar