onsdag 8. november 2017

Turmat - Sjokoladefondue

Sjokoladefondue er desserten som er like populær hos både barn og voksne. Skal love stemningen stiger om du har med dette på tur :-) Smaker nydelig!

Dette trenger du:

200 gram melkesjokolade
1 dl fløte
Valgfri frukt som eple, banan, jordbær, appelsin, druer etc.


Slik gjør du:

Det enkleste er å dele opp frukten på forhånd hjemme. Om ikke tar du med liten fjøl og kniv og deler den opp på turmålet. Husk også ha med grillpinner å tre frukten på. 

Brekk opp sjokoladen, ha den i kjelen og tilsett fløte. Varm rolig opp mens du rører sakte. Fonduen er ferdig når all sjokoladen er smeltet og røra litt seig. 

PS! Du kan også bruke mørk sjokolade. Ta gjerne med hakka nøtter som du kan rulle den sjokoladetrekte frukten i. Nam Nam!!



Dypt konsentrert! Nam Nam.





1 kommentar: