fredag 1. desember 2017

Wrap med reinsdyrkjøtt, kantarell og tyttebærrømme

Dette er kjempe enkel og barnevennlig turmat som er raskt å lage. Perfekt når man er på tur med barn. 

Dette trenger du (4 porsjoner):
400 gram reinsdyrskav
1 dl kantarell
2 ss flytende margarin
4 stk grove hvetetortilla
Litt strimlet kinakål
En neve koriander
Halvt beger lettrømme
1/2 dl rørt tyttebær
Litt hele tyttebær


Slik gjør du:
Tyttebærrømme kan du godt lage hjemme på forhånd. Bland rørt tyttebær forsiktig inn i rømmen. La gjerne blandingen stå i kjøleskapet en stund så smaken setter seg. Hell blandingen i en tett boks som du tar med i sekken. På turen starter jeg med å steke kjøttet i litt smør. Har så i kantarellene som jeg har forvellet på forhånd (vært fryst). Krydre med salt og pepper. På slutten strør jeg også over noen hele tyttebær. Lefsene kan man varme opp forsiktig på tørr panne eller som her i folie. Tilslutt så er det bare å fylle lefsene med kjøtt, salat og tyttebærrømme. 

Velbekomme!


Kjekt med en hjelper under matlagingen :-)


De gode samtalene kommer ofte rundt bålet. Barna koser seg sammen med mormor mens jeg passer på maten.

Dette er snadder for både liten og stor. Dersom ungene absolutt ikke liker sopp så kan du steke den for seg selv eller plukke den ut.

Fyll lefsene, pakk den sammen og nyyyyt :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar