mandag 11. mars 2013

Vinterglede på Sjusjøen

Vi har fortsatt en del snø hjemme og det er fine skimuligheter i marka. Men for variasjonens skyld er det kjekt å dra til Sjusjøen innimellom hvor familien har hytte. Lillegutt stortrives der, både ute og inne i hytta. Siden det bare er litt over 2 timers kjøretur er det jo veldig enkelt å dra dit også.

Temperaturene lå mellom -7 og -13 grader i helgen så vi voksne dro heller på lengre skiturer hver for oss, og så fikk lillegutt være med på skitur rett nedenfor hytta når sola hadde varmet litt utpå dagen. Han fikk vært masse ute selv om han ikke ble med på tur i Nordic Cab'en. Vi sparket oss en tur, noe han synes er veldig stas og ellers var det mye lek rett utenfor hytta hvor spesielt naboens snøborg var veldig populær.

Gutta boys koser seg i skiløypa

Morro å gå utenfor løypene også selv om det er litt vanskeligere.

Blir litt knall og fall, men ikke noe å si på humøret... Iallefall ikke her ;-)

Hei på deg skygge....
Gøy med sparketur

 Snøhule er også spennende


Innekos er også viktig. Lillegutt fikk være med lage sin favorittdessert, Sjokolademousse. Ellers hører jo brettspill med når man er på hytta :-)3 kommentarer:

 1. Så herlig!!! :-D Lillegut er jo så flink på ski! Gleder meg til min er stor nok til å prøve han også. Kjempe kos blogg som er en fryd å følge med :))

  SvarSlett
 2. Ser ut som dere har hatt en kjempefin hyttetur til tross for at det var kaldt :)
  Ha ei fin uke :)

  SvarSlett
 3. Her var det mange flotte stemningsbilder :)

  SvarSlett