fredag 23. august 2013

Losby besøksgård

Forrige uke hadde barnehagen til lillegutt stengt pga planleggingsdag. Ute plasket regnet ned, men allikevel så fristet det ikke med en innedag så derfor inviterte vi med venner på åpen gård. Denne gang dro vil til Losby besøksgård som ligger i Østmarka. I fjøset møtte vi de vanligste husdyrene som geiter, griser, sauer, høner, ender og kaniner. Lillegutt er ikke redd for nærkontakt med dyr, så da var det stas at de som jobbet der tok ut flere av dyra slik han kunne klappe de. 

Geitene gikk løse utenfor fjøset og var veldig tamme og morsomme 

Lillegutt var ikke redd geitene selv om den ene tilogmed stanget han litt i ryggen, den ville jo bare være vennen hans jo... 

Inne i fjøset hilset vi først på grisene

Nøff Nøff, kom å kos litt med meg da...

Vi var alene i fjøset mens vi var der så de som jobbet der hadde god tid til å prate og fortelle om dyra noe som var veldig hyggelig! De tok også ut et par haner som lillegutt fikk klappe, det var spennende. Jeg fikk også holde en svær hane, stas med nærkontakt med dyra for mor også  :-) 

Lillegutt koser ene kaninen, den var sååååå myk

 De har pinnehest og stylter stående utenfor fjøset. Barna galloperte rundt omkring, spesielt gøy å plaske i søledammene.

Losby besøksgård har også kafe hvor man kan kjøpe kaffe, vafler og masse annet godt. De har også en barnekrok i kafeen med masse fine bøker man kan lese med barna. 

Ellers er Losby et fint utgangspunkt for turer i Østmarka, så her kan man fint kombinere gårdsbesøk med en tur i marka om man vil det :-)  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar