mandag 9. desember 2013

Travel førjulstid

Det har vært noen travle uker i det siste. Vi har hatt besøk av familie, lillesøster har blitt døpt og i tillegg så er det en del juleforberedelser. Og med ei lita gojente som helst vil være i armene til mamman sin hele dagen så er det ikke mye tid til blogging... Men her er i alle fall et lite glimt på hva vi har gjort på de siste ukene :-)


Lillesøster har blitt døpt. Hun koste seg veldig på dagen sin. Skikkelig solstråle :-)
 Har fått trilla noen turer med barselgruppa. Kjempe fine jenter som også trives i marka :-)Tok med restene av dåpskaka, vi må jo kose oss på tur :-)

 
Vært på tur i Indre Østfold sammen med familien til mannen. Vi grilla hjemmelagde pizzamuffins, innbakte pølser og marshmallows. Jeg håper jeg kan få skrevet et eget innlegg med oppskrifter når jeg får bedre tid...
 
 
Vi har også invitert gode venner på pepperkakebaking. Veldig stas for storebror, men lillesøster koste seg med å se på oss hun også :-)

Ha en fin førjulstid ♥
 

3 kommentarer:

  1. Koselige bilder frå førjulstida ,flotte "nisseunga" ;) Så stor og fin vesle jenta er blitt ,tida går sååå fort....Ønsker dåke fortsatt fin adventstid :-))

    SvarSlett
  2. Koselige bilder:) pappaen i huset begynte å jobba i går, så akkurat no er me veldig fornøyd om me komme oss ut på ein trilletur;) veldig kjekt om du legge ut oppskrift på pizza muffins, ingen mat er så god som den du ete ute! Ha ei fortsatt fin adventstid!

    SvarSlett
  3. Så koselig! :)) ei lita solstråle og en veslevoksen lillegutt. Ser ut som dokke virkelig nyter tiden ilag :))

    SvarSlett