tirsdag 31. desember 2013

Trugetur i Winter Wonderland

Heldige meg fikk truger til jul, og for en fin første tur jeg fikk med de. På Sjusjøen er det masse snø, og det var skikkelig idyllisk å gå tur mens solen gikk ned. Og det å gå der man vil og lage sine egne spor ga en herlig frihetsfølelse 
Trugene er av merket Tubbs Women Journey 25. De har hælløft som er kjekt å ha i bratt terreng. Synes de var veldig lette og enkle å gå med. Jeg har ikke erfaring med andre truger så jeg kan ikke sammenligne, men jeg er veldig fornøyd og de vil nok bli mye brukt i vinter :-)

11 kommentarer:

 1. Så utruleg nydelege bilder....Godt nyttår til deg og dine! :-)

  SvarSlett
 2. Svar
  1. Takk for det, Sjusjøen er utrolig vakkert sted, spesielt på vinteren :-)

   Slett
  2. Og godt nyttår til deg og :-)

   Slett
 3. Sitter her så ordløs jeg kan bli! For noen utrolig nydelige vinterbilder!!! Stor kontrast til stormer og regn som har vært her på sunnmøre! Var rene solterapien å komme på besøk til bloggen din! Tror jeg må nyte bildene engang til:))
  Et flott og turrikt nyttår til dere:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi det er bare å nyte de, man trenger all solterapi man kan få om dagen :-) Kjedelig dere regnet bort...., håper dere også får vinter snart :-)

   Slett
 4. Truger er utruleg kjekt å gå på - så desse kjem du til å ha masse glede av :). Nydelige vinterbilete! Godt nyttår til deg og dine!

  SvarSlett
 5. Wow!!! For nokre flotte bilder :)) reint misunnelig her eg sitter med vind og regn :-S trur ganske sikkert at du kjem til å få masse glede av dei trugene der :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det trur jeg også, er så enkelt å bruke de og kan gå hvor man vil omtrent, passer meg veldig godt :-)

   Slett