mandag 30. desember 2013

Vafler på bål


Vi har feiret jul på Møre. Som vanlig var det litt turutstyr under juletreet, blant annet fikk vi bålvaffeljern som vi måtte ut å teste :-) På Møre var det rene vårstemningen i skogen, men selv om julestemningen manglet koste vi oss veldig. Og hvordan det gikk med vaffelstekingen kan du lese om litt lenger ned.... 


Vi hadde med ved til bålet og i tillegg samlet storebror litt ekstra ved på veien

Og så plukket vi litt kongler. Fint å pynte bordet med :-)

4 voksne og 5 barn på tur. 

Blid gutt på tur
  
 
Grønt og fint i skogen

Litt snø på fjella i det fjerne da.

Framme ved dagens mål. Der er det gapahuk, bålplass og masse annet spennende for barna.

Klatring er alltid gøy. Og leke bukkene bruse, her er storebror trollet.Så hvordan fungerte vaffeljernet? Vaflene ble gode de, men tok alt for lang tid. Slik "bålpanne" med rist fungerte ikke så godt, det beste er nok å ha vaffeljernet rett over åpent bål slik at det blir skikkelig varmt. Vaffeljernet er av aluminium og veier kun 600 gram så lett å ha med seg. Men siden den ikke er så stor så passer best for en liten familie på tur. Gleder meg til å prøve igjen på neste båltur :-)

Storebror koste seg veldig med vaffelen sin

Var herlig å være på vakre Møre igjen og tiden gikk så alt for fort ♥ 


3 kommentarer:

 1. Det er flott på Møre, uten tvil! rart å vite at du var så nær meg ;) håper neste gong så er det på hesteryggen :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja tenkte på deg :-) skulle gjerne hatt tid til en fjelltur men hadde ikke tid til det denne gang, ble bare små koseturer :-) Ja tur på hesteryggen med deg ++ står på listen min for ting jeg vil gjøre i 2014 så det MÅ vi få gjennomført :-) Gleder meg allerede :-)

   Slett
 2. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

  SvarSlett